Pages

Thursday, December 6, 2012

HAPPY ALMOST HANUKKAH


Det var inte tänkt att någon skulle se den här men jag tänkte att ni kan få njuta av min awesomeness. Skojar självklart. Sitter hemma och chillar by myself på en torsdag. Yeah. Uppdaterar min önskelista som finns här. Alltså önskelista som alla i min värdfamilj spanar in hehe. Vet inte varför jag länkar. Kände för't bare. Lol

Love y'all

xxx, Lilly

12 comments:

  1. Oj oj jag har frågor:
    1. Vill du något av de där på önskelistan från oss eller finns affären i USA (kanske eftersom den heter Amarican....)?
    2. Vad gör man på Hanuka?
    3. Ta kort på ditt rum eller gå runt och filma.
    4. Har inte städat ditt rum ännu (In Sweden)jag gör det på villkor att jag får se en till videoblogg, fint för en mamma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nej, men jag kanske köper något av sakerna på listan för egna pengar efter jul vilket på sätt och vis blir från er. American Apparel är för övrigt en amerikansk affär, ja :)
      Man äter judisk mat (motza balls t.ex.), tänder ljus i the menora och läser Hanukkahberättelsen. Barnen får presenter (Fruzzettitradition att endast ge till barnen).
      Måste städa upp lite först hehe.
      Det blir självklart fler videobloggar, vill bara göra något åt mitt hår först. Färgade till fel färg... :/ Ska nog gå att fixa dock. Hoppas det iaf.

      Love you

      Delete
  2. Okey fråga nr 3 var ingen fråga - utan en uppmaning, fråga nr 4 var väl mer utpressning kanske.... Mor din

    ReplyDelete
  3. Finaste, va roligt att få se dig! Mer videobloggar och jag håller med din kära mor om att du borde filma ditt rum och göra fler vlogs! PUSS saknar dig

    /Clara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saknar dig med, finaste gullis!! Will do!


      Puss och kram skumbanan ;)

      Delete
  4. Hittade äntligen din blogg! Va härligt att se dig i din vlog:) Beautiful as usual. Saknar dig!<3 //Farhana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah aaah tack! Saknar dig med!!! Hoppas att allt ar bra med dig. Vi maste umgas nar jag kommer tillbaka! Kram <3

      Delete
  5. Hej! :) Jag fick höra av din kompis Isabella, som åker till nya zeeland nu, om en tjej som skulle varit i usa nu 12/13 men bestämde redan på soft landing camp i ny att hon ville avbryta året. Vill gärna läsa den bloggen och Isabella sa att jag skulle leta i dina länkar, men hittade ingen länk till den. Om det inte var den som heter "Klara 12/13" och är borttagen? Vet du vad bloggen heter? :)

    ReplyDelete
  6. Hallå nu får du faktiskt uppdatera bloggen tycker jag! Dock att jag har hittat din twitter också...

    ReplyDelete
  7. Älskling!!!! Uppdatera vad som händer, vill ju läsa och kolla och ba mhhmmm vad jag saknar den tjejen. Jag har redan planerat vad vi ska göra i sommar och i höst heheheh, har massor av fina planer. UPPDATERA, Puss I love you
    / Caroline

    ReplyDelete
  8. Heej Billy! Vill du skypea snart? Funderade pa torsdag men insag att vi ar ratt olika i tid, och det ar valentiens day. Sa nar kan du? Kontakta mig via min blogg hellre an facebook, for jag ar inne i en bojkottande period igen, way to much swedish on there anyone. Would love to speak to you! Kyssar B.

    ReplyDelete
  9. Mycket vatten har flutit under broarna sedan Happy Hanukkah. Visst har du lovat oss Japan bilder?
    Kramar mamma

    ReplyDelete